Частни стаи и апартаменти под наем за CeBIT

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Hanover? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Hanover!

Както всяка година на CeBIT се провежда в Хановер изложение център. На 1 март най-големите IT изложение в света ще отвори врати от 9 до 18:00 в продължение на много посетители, които могат да се любувате на най-новите технологии и тенденции в продължение на пет дни, до 5 март.

На тазгодишния CeBIT темите са разделени в четири платформи: "про" - за бизнес клиенти, "ДЦК" - за публичния сектор, "лаборатория" за научни изследвания и "живот" - зоната за потребителите.

Бизнес сегмент от клиенти "за" ще се съсредоточи върху международните вземащите решения и самостоятелно заетите лица от различни области. Втората област, "ДЦК" дава информация за новаторски цифрови решения за държавната администрация или здравеопазването и образованието в бъдеще. За университети, стартиращи фирми или изследователски институти има пространство, за да представляват и да обменят своите идеи за "лаборатория" платформа. Това дава възможност на участниците да представи бъдещите проекти и да обсъдят актуалните тенденции и науката. Последният платформа "живот" трябва да бъде много интересен за всички посетители: той показва най-новите разработки в областта на мобилните комуникации и хардуер, най-горещите игри в развлекателен кът и последните новини в социалните мрежи - Тенденции в музика, игри и за дома!

За да свържете точките на CeBIT и темите си, това е полезно да се изследват най-новите разработки и тенденциите на бъдещето на повече от един ден.

На нашия настаняване услуга страница Хановер все още можете да намерите за настаняване като изложбени зали или легло и закуска в Хановер и околностите да се осигури приятен престой. Затова не се колебайте и книгата настаняване на gloveler.com

Резервирай изгодна квартира в Hanover чрез gloveler - посредник Hanover:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Hanover

Area "Pro"
Тази област се занимава специално с предприемачи от всички сфери на индустрията. Той предлага решения по отношение на финанси и банково дело, охрана, интернет, софтуер и др. Международната бизнесмени намерите тук никаква информация за последните събития.
Area "Gov"
Тази платформа е допълнително разделена на две теми: "публичния сектор Парк"и "TeleHealth". Първата зона е насочен към държавната администрация и показва най-новите иновативни разработки. Втората област представя текущи понятия, свързани със здравното обслужване на съоръжения или лекари.
Area "Lab"
Стартиращи фирми и университети намерите най-новите иновации и развитието в тази част. Теми като Web 3.0, 3D - технологии са представени. Пространството е дадена за бъдещи проекти или за обсъждане на тенденциите. Новите идеи са показани тук.
Area "Life"
Ела тук за най-новите тенденции в областта на звука, интернет, игри и дома. Можете да тествате и се възхищаваме на чисто нови игри, мобилни телефони или техника за дома. Освен живеят действа като "Големият шеф Хес" ще се случи на сцената и най-добрите играчи Esports от цял свят се състезават в Intel Extreme Masters.

Апартаменти и частни стаи в Hanover